Ο Όμιλος

30 χρόνια παρέχουμε προϊόντα για τη φροντίδα των ζώων παραγωγής & συντροφιάς

Η Pharm Animal Α.Ε. είναι η μεγαλύτερη Κτηνιατρική Φαρμακαποθήκη στην Ελλάδα. Εκτός από την πλήρη, ολοκληρωμένη γκάμα κτηνιατρικών φαρμακευτικών σκευασμάτων που διαθέτει δραστηριοποιείται και στους τομείς αναλωσίμων ειδών, συμπληρωμάτων διατροφής, υγειονομικών καθώς και ειδών διατροφής μικρών ζώων και ειδών grooming.

Με τη σημερινής της μορφή η εταιρεία λειτουργεί από το 1995 και αποτελεί συγχώνευση 2 εταιρειών: της Agrovema ΟΕ που ιδρύθηκε το 1970 και είχε ως αντικείμενο την κατασκευή πτηνοτροφικών εγκαταστάσεων και εργοστασίων ζωοτροφών και της Pharm Animal ΑΕ που ιδρύθηκε το 1991 και είχε ως αντικείμενο την εμπορία κτηνιατρικών φαρμάκων.

Το 2013 ιδρύθηκε η εταιρεία logistics,  PharmVet ΑΕ,  με σκοπό την εξειδικευμένη διακίνηση κτηνιατρικών φαρμάκων .

Το 2017 η Pharm Animal AE συμμετέχει σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κρήτης  στην ίδρυση της Critis ΙΚΕ που έχει ως αντικείμενο την ανάπτυξη και εμπορία καινοτόμων λύσεων λογισμικού για το περιβάλλον των νοσοκομείων και ειδικότερα των μονάδων εντατικής θεραπείας, των χειρουργείων και των  αναισθησιολογικών τμημάτων των νοσοκομείων, τοποθετώντας τον όμιλο της Pharm Animal AE και στο πεδίο των εξειδικευμένων λύσεων στον τομέα των ιατρικών λογισμικών.

Από το 1991 οδηγούμε την καινοτομία

Εδώ και 30 χρόνια αναζητούμε, εισάγουμε & διανέμουμε τα κορυφαία παγκοσμίως φαρμακευτικά  & διατροφικά σκευάσματα.

Η επιστημονική πρόοδος & η ποιότητα της υγείας επιβάλλεται να παρέχεται σε όλα τα είδη που μοιράζονται τον πλανήτη Γη

  • Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η διάθεση κτηνιατρικών προϊόντων στους πελάτες μας στο ταχύτερο δυνατό χρόνο και με άριστες συνθήκες μεταφοράς και παράδοσης. Η εξυπηρέτηση του πελάτη αποτελεί το πρώτο μέλημα της εταιρείας μας. Επιδίωξη μας είναι το χτίσιμο μακροχρόνιων σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης και συνεργασίας με τους πελάτες μας με σκοπό να παραδίδουμε κάθε φορά ολοκληρωμένο και ποιοτικό έργο. Η καινοτομία αποτελεί συστατικό στοιχείο της δουλειάς μας. Η εξέλιξή μας σε όμιλο εταιρειών μας δίνει τα εργαλεία για να προσφέρουμε ακόμα ποιοτικότερες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Οι πελάτες μας επωφελούνται από την ανάπτυξη νέων μεθοδολογιών υλοποίησης και λογισμικού που εγγυώνται την ποιότητα και την ταχύτητα της εργασίας μας, εξασφαλίζοντας έγκαιρη εκτέλεση και παράδοση των παραγγελιών, καθώς και ελαχιστοποίηση των λαθών.

 

  • Το τμήμα προμηθειών φροντίζει καθημερινά ώστε η φαρμακαποθήκη μας να έχει τη μεγαλύτερη πληρότητα κωδικών καθώς και τη μέγιστη επάρκεια. Οι πελάτες μας έχουν ενημέρωση για επερχόμενες ελλείψεις, εποχικότητα, απότομες μεταβολές ζήτησης, επερχόμενες αλλαγές τιμών καθώς και για είδη με κοινή δραστική ουσία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε περιόδους ελλείψεων, με τη βοήθεια του εξειδικευμένου προσωπικού μας.

 

  • Παρέχεται συνεχής τεχνική υποστήριξη από 3 κτηνιάτρους, 4 τεχνολόγους ζωικής παραγωγής και 1 γεωπόνο.

 

  • Οι βασικές εγκαταστάσεις της εταιρείας βρίσκονται στο Κορωπί Αττικής, ενώ η εταιρεία logistics εδρεύει στο κέντρο της Αθήνας, σε κομβικό σημείο για την άψογη λειτουργία του δικτύου διανομής. Διαθέτουμε σύγχρονο ιδιόκτητο στόλο οχημάτων πιστοποιημένων για τη μεταφορά φαρμακευτικών προϊόντων, με συστήματα ψύξης και σταθερές θερμοκρασίες και συγχρόνως συνεργαζόμαστε με ευρύ δίκτυο πιστοποιημένων εταιρειών διανομής που περιλαμβάνει εταιρείες courier, εξειδικευμένες μεταφορικές εταιρείες και ΚΤΕΛ, εξασφαλίζοντας την παράδοση των φαρμάκων- προϊόντων σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια υπό άριστες συνθήκες και πάντα σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους μέσα σε λιγότερο από 24 ώρες. Στόχος μας είναι οι παραγγελίες να φθάνουν με ταχύτητα, άριστη ποιότητα και ασφάλεια στους πελάτες μας.

 

  • Συνεργαζόμαστε με όλες οι εταιρείες που διαθέτουν κτηνιατρικά φάρμακα εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ και διαθέτουμε τη μεγαλύτερη πληρότητα κτηνιατρικών φαρμάκων. Επιπλέον συνεργαζόμαστε με μεγάλους οίκους του εξωτερικού, των οποίων έχουμε την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελληνική αγορά.

Η φιλοσοφία της εταιρείας μας είναι η διάθεση κτηνιατρικών προϊόντων στους πελάτες μας στο ταχύτερο δυνατό χρόνο και με άριστες συνθήκες μεταφοράς και παράδοσης.

Δημιουργούμε μια νέα κουλτούρα

Mε γνώμονα την ποιότητα, την συνεργασία & την διαρκή εξέλιξη, επιδίωξή μας είναι το χτίσιμο σχέσεων αμοιβαίας εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Η καινοτομία αποτελεί συστατικό στοιχείο της εργασίας μας και η ευρύτατη γκάμα  των προϊόντων μας συνοδεύεται με τη μέγιστη μέριμνα για άμεση διαθεσιμότητα και ποιοτική εξυπηρέτηση του πελάτη.